Gør det nemt – bestil takeaway fra takeaway.re-dragoer.dk

Det italienske køkken

Følg med i køkkenet hos RE:CUCINA

Kom med ud i vores køkken og se med, når vi får eksperimenter med nye ingredienser og udvikler nye opskrifter. Vores passion er at lave italiensk gourmet pizza og mad med de bedste italienske råvarer, man kan få. Den passion vil vi gerne dele med vores dejlige gæster. 

Seneste nyt fra RE:CUCINA

Vi elsker at have gæster, både i vores restaurant og på vores hjemmeside. Derfor har vi startet denne blog, så vi også kan give vores gæster en hyggelig oplevelse på vores hjemmeside. Lige som vi ynder at gøre det i vores hyggelige restaurant.

Vi vil blandt andet præsentere dig for enkelte, udvalgte råvarer, som vi er specielt stolte af. Det kunne fx vores Sashi kød eller uimodståelige buratina. Du får også tips til, hvordan du kan lave lækker italiensk derhjemme, som vi laver den på RE:CUCINA.

Du kommer også til møde vores dejlige personale, der vil fortælle lidt om dem selv, hvad deres yndlingsretter på menuen er og give et bud på, hvad god service er for dem.

RE:Cucina præsenterer Sashi kød

RE:Cucina præsenterer: sashi kød. Vi på RE Cucina er altid på udkig efter de bedste råvarer til vores kunder, derfor er vi stolte over at kunne præsentere en helt ny råvare på kortet. Noget af det bedste oksekød, man kan få – Sashi kød fra europæiske græsfodret kvæg.

Læs mere

I denne blog vil vi løbende opdatere vores gæster om alt, hvad der sker i vores lille restaurant, bar og køkken. Du vil få et eksklusivt blik ind bag baren og om i køkkenet, hvor du vil få indblik i, hvordan vi driver vores restaurant og køkken.

Vi håber, at du vil læse nysgerrigt med og hvis du har nogle emner eller spørgsmål, som du gerne vil have belyst, så tøv ikke med at tage fat i os. 

Så skal vi nok give dig et indblik i vores restaurant, personale eller mad – der er ingen dumme spørgsmål hos os.

Du er altid velkommen hos RE:Cucina. 

Gourmet pizza