top of page

EARLY BIRD I APRIL

Forkæl dig selv med vores Early Bird menu, som består af 3 fantastiske retter til en helt særlig pris.

Du kan booke bord til vores Early Bird menu på følgende tidspunkter:

Tirsdag til torsdag 16:00 - 17:45 og 20:00 - 20:45

Fredag og lørdag 16:00 - 17:45

(tidsrummet er for ankomst og ikke tiden i restauranten)

 

​MENU

  • 🥟 Ravioli Ricotta Limone e Menta
    Hjemmelavet ravioli med fyld af ricotta, citron og frisk mynte.

  • 🍖 Secondo Piatto: Pluma di Pata Negra
    Pluma af sortfodsgris (Pata Negra) serveret med en glaze lavet på ’nduja – en blød, let krydret pølse.

  • 🍮 Dolce: Panna Cotta al Basilico
    Basilikum panna cotta med rabarberkompot og et strejf af sort peber.

​​

Nyd hele denne herlighed for KUN 250kr. (normalt 440kr.)

Det eneste du skal gøre er at booke bord ved at klikke på knappen herunder.

Vi glæder os til at se dig!

- RE Cucina

81.jpg
82.jpg
80.jpg
bottom of page