RE CUCINA
EARLY BIRD I DECEMBER
Forkæl dig selv med vores Early Bird menu, som består af 3 fantastiske retter til en helt særlig pris.
Vores Early Bird menu kan nydes på følgende tidspunkter:
Tirsdag til torsdag fra 16:00 til 17:45 og igen fra 20:00 til 21:00
Fredag til søndag fra 16:00 til 17:45
MENU
-
Pappardelle al ragú di cinghiale
Frisk pappardelle serveret med en smagfuld vildsvinragout. -
Tagliata di Manzo Balsamico di Modena
Langtidsstegt Black Angus oksefilet med lækker balsamico-glaze fra Modena, serveret med et udvalg af grillede grøntsager og små stegte kartofler med hvidløg og persille. -
Affogato
En sød afslutning: is toppet med varm espresso og amaretto.
Nyd hele denne herlighed til KUN 250kr. (normalt 440kr.)
Det eneste du skal gøre for at benytte vores Early Bird tilbud er at booke bord ved at klikke på knappen herunder og besøge os i restauranten.
Vi glæder os til at se dig!
- RE Cucina