Menu

Med Sæsonens bedSTe ingredienser

Vi skifter regelmæssigt ud i menuen efter, hvad sæsonen byder på, så vi altid har noget nyt og inspirerende at byde vores kunder på.

Menu

På RE:Cucina gør vi en dyd af at lave mad med de bedste råvarer alt efter sæson. Sådan opnår man det bedste resultat. Derfor skifter vi løbende ud i vores menu, så vi altid har friske råvarer, der er i sæson. Vores menu indeholder noget for alle, der elsker italiensk, gourmetmad. Hvis du har lyst til at læse mere om vores råvarer, så kan du kigge ind på vores blog her.

Alle vores retter er naturligvis lavet fra bunden, som man stadig laver den i Italien. 

ANTIPASTI

Håndskåret Black Angus-tatar med sauce verde & sorte trøfler. 115 kr

Traditional oksecarpaccio med urtemayo, rosa peberkorn, trøffel pesto og rucola. 125 kr

Burratina di Bufala med salat af rucola & pomodorino. 95 kr

Chartuteriefad med et udvalg af italienske salamipølser & skinker. 165 kr

Ottearmet blæksprutte med nduja mayo, grønne bønner og kartoffelsalat. 85 kr

Primi piatti

Zuppa di pomodoro – Tomatsuppe.  85 kr

Ravioli fyldt med græskar & ricotta, sauce af smør, salvie & svampe. Toppet med parmesan & sorte trøfler. 165 kr

Carbonara – Spaghetti alla chitarra, guanciale, æg, Pecorino Romano, Parmigiano-Reggiano.  155 kr

Ragù bolognese – Hjemmelavet bucatini pasta med kødsauce. 145 kr

Risotto alla Milanese con piselli e prosciutto – Risotto med friske bælgærter og prosciutto fra San Daniele. 165 kr

Børne Ragù bolognese – Hjemmelavet bucatini pasta med kødsauce. 65 kr

SECONDO PIATTO

Sortfodskotelet a’la Saltimbocca med Gremolata. 195 kr

Ca. 200g Sashi krogmodnet oksehøjreb med grønt & morkelsauce. 285 kr

Lammeskank med risotto & marsala skysauce. 195 kr

Dagens fisk. 185 kr

DOLCI

Tiramisú. 65 kr

Rabarbertrifli med crumble og vaniljecreme. 65 kr

Hasselnøddeis 75 kr

Osteanretning med dagens kompot. 89 kr

Tasting menu

Vores tasting menu består af mange, små retter af det bedste, kokken har at byde på. Med denne menu får du mulighed for at smage på nogle af de mest eksklusive råvarer vi serverer på RE:Cucina.

Du får b.la. fornøjelse af at smage vores buratina, Black angus tatar og udsøgte Sashi kød. Til dessert serverer vi naturligvis den klassiske tiramisú eller et udvalg af udsøgte oste med dagens kompot til. 

ANTIPASTI
(Alle retter i små portioner)

Håndskåret Black Angus-tatar med sauce verde & sorte trøfler.

Ottearmet blæksprutte med nduja mayo, grønne bønner og kartoffelsalat.

Burratina di Buffala med salat af rucola & pomodorino.

PRIMI PIATTI
Ravioli fyldt med græskar & ricotta, sauce af smør, salvie & svampe. Toppet med parmesan & sorte trøfler.

SECONDO PIATTO
Tagliata af Sashi krogmodnet oksehøjreb med grønt & morkelsauce.

DOLCE
(Vælg imellem)

Osteanretning med dagens kompot

Tiramisú

MENU PRIS: 395 kr

PIZZE

Vores gourmet pizza er altid lavet i vores træfyrede stenovn, der bliver op mod 500 grader varm. Det giver den karakteristiske, sprøde bund, du kender fra ægte italiensk pizza. Vores dej er lavet med det bedste italienske mel, man kan få og hæver i hele tre dage. Vores pizzasauce er naturligvis lavet fra bunden med solmodne tomater, løg og friske urter.

Sådan mener vi en rigtig italiensk, gourmet pizza skal laves.

Salsiccia

Tomatsovs, provola ost, frisk salsiccia pølse, frisk oregano. 115 kr

Margherita

Tomatsovs, mozzarella, basilikum blade. 95 kr

Piennolo

Mozzarella, piennolo giallo tomater, guanciale, pecorino ost, sort peber. 125 kr

Swiss chard
Tomatsovs, Swiss chard, Kejserhat svampe, sort oliven, chili olie, parmesan. 120 kr

Nduja

Tomatsovs, provola ost, rødløg nduja pølse, pecorino ost. 125 kr

Cotto
Provola ost, zucchini creme, prosciutto cotto. pecorino ost, brøndkarse. 125 kr

Pancetta

Provola ost, ramsløg, pancetta, tør ricotta ost. 125 kr

Mushroom and Crudo
Stracciatella ost, Kejserhat svampe, prosciutto crudo fra San Daniele, rucola salat. 135 kr

Truffle
Mozzarella, kartofler, rosmarin, sort trøffel. 145kr

Børnepizza
Tomatsovs, mozzarella, prosciutto cotto. 65 kr