Gør det nemt – bestil takeaway fra takeaway.re-dragoer.dk
Vi skifter regelmæssigt ud i menuen efter, hvad sæsonen byder på, så vi altid har noget nyt og inspirerende at byde vores kunder på.
På RE:Cucina gør vi en dyd af at lave mad med de bedste råvarer alt efter sæson. Sådan opnår man det bedste resultat. Derfor skifter vi løbende ud i vores menu, så vi altid har friske råvarer, der er i sæson. Vores menu indeholder noget for alle, der elsker italiensk, gourmetmad. Hvis du har lyst til at læse mere om vores råvarer, så kan du kigge ind på vores blog her.
Alle vores retter er naturligvis lavet fra bunden, som man stadig laver den i Italien.
Håndskåret Black Angus-tatar med sauce verde & sorte trøfler. 125 kr
Vitello tonnato – Kalvekød serveret med tun og kaperssauce. . 115 kr
Burratina med salat af rucola & pomodorino. 95 kr
Chartuteriefad med et udvalg af italienske salamipølser & skinker. 165 kr
Capesante e guanciale, polenta – Kammuslinger med guanciale og polenta.. 125 kr
Crema di topinambur – Cremet jordskokkesuppe. 85 kr
Ravioli fyldt med græskar & ricotta, sauce af smør, salvie & svampe. Toppet med parmesan & sorte trøfler. 165 kr
Carbonara – Spaghetti alla chitarra, guanciale, æg, Pecorino Romano, Parmigiano-Reggiano. 155 kr
Tagliatelle e zucchine alla scapece – Pasta med cougetter, olie, hvidløg og en anelse chili. 145 kr
Risotto alla tartufo – Risotto med sort trøffel. 165 kr
Børne Ragù bolognese – Hjemmelavet spaghetti pasta med kødsauce. 85 kr
Pluma di Pata nera su letto di cavolo Nero, glassa di Nduja
Pluma af sortfods gris serveret med palmekål og en glaze med nduja – en blød let spicy pølse. 235 kr
Ca. 200g Sashi krogmodnet oksehøjreb med grønt & morkelsauce. 285 kr
Lammeskank med risotto & marsala skysauce. 220 kr
Dagens fisk. 185 kr
Tiramisú al bergamotto.
Den klassiske tiramisu med et twist af bergamotte. 65 kr
Rabarbertrifli med crumble og vaniljecreme. 65 kr
Hasselnøddeis 75 kr
Osteanretning med dagens kompot. 89 kr
Vores tasting menu består af mange, små retter af det bedste, kokken har at byde på. Med denne menu får du mulighed for at smage på nogle af de mest eksklusive råvarer vi serverer på RE:Cucina.
Du får b.la. fornøjelse af at smage vores buratina, Black angus tatar og udsøgte Sashi kød. Til dessert serverer vi naturligvis den klassiske tiramisú eller et udvalg af udsøgte oste med dagens kompot til.
ANTIPASTI
(Alle retter i små portioner)
Capesante guanciale, polenta – Kammuslinger med guanciale og polenta.
Vitello Tonnato – Kalvekød serveret med tun og kaperssauce.
Panzanella – Toscansk brødsalat
PRIMO PIATTO
Tagliatelle e zucchine alla scapece – Pasta med cougetter, olie, hvidløg og en anelse chili.
DOLCE
Tiramisú al bergamotto.
Den klassiske tiramisu med et twist af bergamotte.
MENU PRIS: 260 kr
ANTIPASTI
(Alle retter i små portioner)
Capesante guanciale, polenta – Kammuslinger med guanciale og polenta.
Vitello Tonnato – Kalvekød serveret med tun og kaperssauce.
Panzanella – Toscansk brødsalat
PRIMO PIATTO
Tagliatelle e zucchine alla scapece – Pasta med cougetter, olie, hvidløg og en anelse chili.
SECONDO PIATTO
Pluma di Pata nera su letto di cavolo Nero, glassa di Nduja
Pluma af sortfods gris serveret med palmekål og en glaze med nduja – en blød let spicy pølse
Opgradering: Tagliata af Sashi – krogmodnet oksehøjreb. Ekstra 70 kr.
DOLCE
(Vælg imellem)
Osteanretning med dagens kompot.
Tiramisú al bergamotto.
Den klassiske tiramisu med et twist af bergamotte.
MENU PRIS: 390 kr
Vores gourmet pizza er altid lavet i vores træfyrede stenovn, der bliver op mod 500 grader varm. Det giver den karakteristiske, sprøde bund, du kender fra ægte italiensk pizza. Vores dej er lavet med det bedste italienske mel, man kan få og hæver i hele tre dage. Vores pizzasauce er naturligvis lavet fra bunden med solmodne tomater, løg og friske urter.
Sådan mener vi en rigtig italiensk, gourmet pizza skal laves.
Salsiccia
Tomatsovs, provola ost, frisk salsiccia pølse, frisk oregano. 115 kr
Margherita
Tomatsovs, mozzarella, basilikum blade. 95 kr
Piennolo
Mozzarella, piennolo giallo tomater, guanciale, pecorino ost, sort peber. 125 kr
Swiss chard
Tomatsovs, Swiss chard, Kejserhat svampe, sort oliven, chili olie, parmesan. 120 kr
Nduja
Tomatsovs, provola ost, Tropea rødløg fra Calabria, nduja pølse, pecorino ost. 125 kr
Cotto
Provola ost, zucchini creme, prosciutto cotto. pecorino ost, brøndkarse. 125 kr
Pancetta
Provola ost, ramsløg, pancetta, tør ricotta ost. 125 kr
Mushroom and Crudo
Stracciatella ost, Kejserhat svampe, prosciutto crudo fra San Daniele, rucola salat. 135 kr
Truffle
Mozzarella, kartofler, rosmarin, sort trøffel. 145kr
Børnepizza
Tomatsovs, mozzarella, prosciutto cotto. 65 kr
Hos RE Cucina går vi op i at dele vores oplevelser og gode øjeblikke med vores kunder. Vi tager på vores sociale medier vores følgere med bag scenen på vores restaurant, samt kommer med jævnlige opdateringer om livet i vores restaurant.
Følg med på vores sociale medier og få de seneste nyheder samt billeder af vores velsmagende mad.
Kongevejen 2
2791 Dragør
Åbent Mandag til Lørdag: 16:00 – 21:30
Lukket Søndag
Ring på +45 5362 2791 for at bestille takeaway.
Bestil bord gennem dinnerbooking her
Alle rettigheder forbeholdes © Re Cucina
Se fødevare rapport
RE:CUCINA