Vi introducerer regelmæssigt nye retter til vores menu. Her udvælger vi de bedste råvarer sæsonen har at byde på, importerer dem direkte fra Italien, og til sidst- skaber de autentiske retter vi her på Re Cucina er kendt for.
På RE:Cucina gør vi en dyd af at lave mad med de bedste råvarer alt efter sæson. Sådan opnår man det bedste resultat. Derfor skifter vi løbende ud i vores menu, så vi altid har friske råvarer, der er i sæson. Vores menu indeholder noget for alle, der elsker italiensk, gourmetmad.
Alle vores retter er naturligvis lavet fra bunden, som man stadig laver den i Italien.
Håndskåret Black Angus-tatar med sauce verde & sorte trøfler. 145 kr
Vitello tonnato – Kalvekød serveret med tun og kaperssauce. 125 kr
Burratina med salat af rucola & pomodorino. 115 kr
Chartuteriefad med et udvalg af italienske salamipølser & skinker. 165 kr
Crostini – Marineret kammuslinger, straciatella. 135 kr
Bruschetta med tomat og basilikum 55 kr (eller med Crudo 70 kr)
Pasta Botarga di tonno – Linguini med friske rejer, muslinger, hjertemuslinger og botarga af tun. 165 kr
Risotto ai gamberi – Grøn skaldyrsrisotto med let pocheret rejer og hjertemuslinger. 180 kr
Ravioli ricotta limone e menta – Hjemmelavet ravioli med fyld af ricotta, citron og mynte. 165 kr
Børne Ragù bolognese – Hjemmelavet spaghetti pasta med kødsauce. 85 kr
Pluma di Pata nera su letto di Cime di rapa, glassa di Nduja
Pluma af sortfods gris serveret med palmekål og en glaze med nduja – en blød let spicy pølse. 255 kr
Ca. 200g Sashi krogmodnet oksehøjreb med grønt & demi glace. 395 kr
Lammeskank med risotto med karl johan svampe. 245 kr
Dagens fisk. 225 kr
Tiramisú.
Den klassiske tiramisu. 75 kr
Sorbetto di Amalfi.
Amalfi citron sorbet. 75 kr
Rabarbertrifli med crumble og pistaciecreme. 78 kr
Osteanretning med dagens kompot. 99 kr
Vores tasting menu består af mange, små retter af det bedste, kokken har at byde på. Med denne menu får du mulighed for at smage på nogle af de mest eksklusive råvarer vi serverer på RE:Cucina.
ANTIPASTI
Crostini capasante
Hjemmebagt brød med marineret kammusling, stracciatella og rogn.
PRIMO PIATTO
Risotto ai Gamberi
Grøn skaldyrs risotto med let pocheret rejer og hjertemuslinger.
DOLCE
Sorbetto di Amalfi
Amalfi citron sorbet.
MENU PRIS: 295 kr
ANTIPASTI
Crostini capasante
Hjemmebagt brød med marineret kammusling, stracciatella og rogn.
SECONDO PIATTO
Pluma di Pata nera su letto di Cime di rapa, glassa di Nduja
Pluma af sortfods gris serveret med palmekål og en glaze med nduja – en blød let spicy pølse
Opgradering: Tagliata af Sashi – krogmodnet oksehøjreb. Ekstra 70 kr.
DOLCE
Rabarbertrifli med crumble og pistaciecreme
MENU PRIS: 350 kr
Vores gourmet pizza er altid lavet i vores træfyrede stenovn, der bliver op mod 500 grader varm. Det giver den karakteristiske, sprøde bund, du kender fra ægte italiensk pizza. Vores dej er lavet med det bedste italienske mel, man kan få og hæver i hele tre dage. Vores pizzasauce er naturligvis lavet fra bunden med solmodne tomater, løg og friske urter.
Sådan mener vi en rigtig italiensk, gourmet pizza skal laves.
Salsiccia
Tomatsovs, provola ost, frisk salsiccia pølse, frisk oregano. 145 kr
Margherita
Tomatsovs, mozzarella, basilikum blade. 125 kr
Piennolo
Mozzarella, piennolo giallo tomater, guanciale, pecorino ost, sort peber. 152 kr
Quattro Formaggi
Mozzarella, frisk ricotta, gorgonzola, provolone ost. 145 kr
Nduja
Tomatsovs, provola ost, Tropea rødløg fra Calabria, nduja pølse, pecorino ost. 145 kr
Cotto
Provola ost, zucchini creme, prosciutto cotto. pecorino ost, brøndkarse. 145 kr
Fichi
Mozzarella, Gul Siciliansk sauce tomate, San Daniel prociuto crudo, friske figner, pecorino og basilikum. 158 kr
Mushroom and Crudo
Stracciatella ost, Kejserhat svampe, prosciutto crudo fra San Daniele, rucola salat. 155 kr
Truffle
Mozzarella, Sicilienske nye kartofler, rosmarin, sort trøffel. 195 kr
Børnepizza
Tomatsovs, mozzarella, prosciutto cotto. 85 kr
Hos RE Cucina går vi op i at dele vores oplevelser og gode øjeblikke med vores kunder. Vi tager på vores sociale medier vores følgere med bag scenen på vores restaurant, samt kommer med jævnlige opdateringer om livet i vores restaurant.
Følg med på vores sociale medier og få de seneste nyheder samt billeder af vores velsmagende mad.
Kongevejen 2
2791 Dragør
Åbent Tirsdag til Torsdag: 16:00 – 21:00
Fredag: 16:00 – 21:30
Lørdag – Søndag: 12:00 – 21:00
Lukket Mandag
Ring på +45 5362 2791 for at bestille takeaway.
Bestil bord gennem dinnerbooking her
Alle rettigheder forbeholdes © Re Cucina
Se fødevare rapport
RE:CUCINA