Gør det nemt – bestil takeaway fra takeaway.re-dragoer.dk

Om RE:CUCINA

Kærlighed til håndværket

En kort introduktion til menneskene bag filosofien og maden. Med rødder i Italien vil vi 

gerne introducere den italienske filosofi om gourmet pizza og mad til Dragør og resten af Danmark.

Vores passion er håndværket, de italienske råvarer og god service til vores gæster.

Oplev det

ITALIENSKE KØKKEN I DRAGØR

I 2019 åbnede RE:Cucina i Dragør. En napolitansk restaurant, hvor vores manifest er at sprede den italienske smagsoplevelsen ved autentiske napolitanske pizzaer, mens samtidig at introducere andre forretter og hovedretter fra det italienske køkken, som ikke er så velkendte i Danmark.

Vi elsker at udbrede kendskaben til mindre kendte råvarer og derved udvide vores gæsters gastronomiske horisont. Vi er fx utrolig stolte af vores Sashi kød, der er noget af det bedste oksekød, man kan få.

Vores fokus ligger i at bruge de bedste og mest autentiske råvarer. Dette sikrer vi ved at hente råvarer hjem fra Italien, der nøje er udvalgt. Sådan sikrer vi at vores mad altid er af høj kvalitet. Dejen vi bruger til vores brød og pizzaer hæver i hele tre dage. Tre dage, der i den grad gør en forskel. Tilsammen med friske råvarer, vores store udvalg af spændende oste og kød, samt vores træfyrede stenovn som har en temperatur på 500 grader, sikrer vi smagen på de suveræne gourmet pizzaer. Vores elskede ovn er en af hemmelighederne bag vores lækre gourmet pizza og dens altid sprøde skorpe.

Et hyggeligt og stemningsfuldt sted, hvor du kan svinge forbi til en lækker bid af det italienske køkken, eller bare nappe en God Father eller en forfriskende negroni til ganen. Du kan altid finde noget, der slukker tørsten i vores bar. Om du er til drinks, rødvin, sodavand eller øl.

RE:Cucina – En hyggelig, lille italiensk restaurant i Dragør. Med fokus på gourmet pizza og et lækkert udvalg af retter, der tilberedes efter italiensk inspiration og håndværk.

Familien bag restaurant RE Cucina