Gør det nemt – bestil takeaway fra takeaway.re-dragoer.dk
Vi på RE Cucina er altid på udkig efter de bedste råvarer til vores kunder, derfor er vi stolte over at kunne præsentere en helt ny råvare på kortet. Noget af det bedste oksekød, man kan få – Sashi kød fra europæiske græsfodret kvæg. Efter slagtning krogmodnes kødet, hvilket tager kødet til en helt nye dimension smagsmæssigt.
Navnet er det eneste, der er japansk, når det kommer til Sashi kød. Firmaet bag kødet hedder JN Meat er startet i Slagelse af John Sashi Nielsen. Små 100 kilometer fra vores restaurant. Firmaet blev grundlagt i 1980 med en mission om at levere verdens bedste kød.
En mission, der er lykkedes for den danske iværksætter. Sashi kød har nemlig vundet den prestigefyldte pris ‘World Steak Challenge’ to år i streg, først i 2018 og efterfølgende i 2019. Læs mere om World Steak Challenge her.
Sashi kød findes i tre kategorier:
Kobe skalaen dækker over, hvor god en marmorering, der er på kødet, hvor 12 er dyreste og bedste Kobe kød.
Læs mere om Sashi kød på JN Meats hjemmeside.
På RE Cucina serverer vi Sashi kød, som en del af vores Tasting menu, hvor du kan smage lidt af det bedste, kokken har at byde på. Sashi kødet indgår i vores Tagliata, som er en meget simpel, men fuldstændig uimodståelig ret. Du kan naturligvis også få retten i almindelig størrelse, hvor du får 200 gram kød.
Tagliata stammer fra Toscana og består ganske simpelt af trancheret kød på en bund af grønt. Som tilbehør til vores Tagliata serverer vi en velsmagende morkelsauce, lavet på de nogle af de lækreste og mest dyrebare svampe, man kan finde i naturen. Saucen tilsættes en smule fløde, der gør den cremet og fortrinlig.
Hvis en Tagliata med Sashi kød lyder fristende i dine øre, så kan du booke bord her.
Velbekomme!
Hos RE Cucina går vi op i at dele vores oplevelser og gode øjeblikke med vores kunder. Vi tager på vores sociale medier vores følgere med bag scenen på vores restaurant, samt kommer med jævnlige opdateringer om livet i vores restaurant.
Følg med på vores sociale medier og få de seneste nyheder samt billeder af vores velsmagende mad.
Kongevejen 2
2791 Dragør
Åbent Mandag til Lørdag: 16:00 – 21:30
Lukket Søndag
Ring på +45 5362 2791 for at bestille takeaway.
Bestil bord gennem dinnerbooking her
Alle rettigheder forbeholdes © Re Cucina
Se fødevare rapport
RE:CUCINA