Gør det nemt – bestil takeaway fra takeaway.re-dragoer.dk

Selskaber

En stemning som ingen anden

Har du en anledning at fejre, så kan vi hos RE Cucina hjælpe dig med at gøre dagen helt speciel for dig og dine gæster.

Lad os stå for lokalerne, mad og drikke – så du kan fejre dagen uden bekymring. Med vores stemningsfulde lokaler, sublime mad og velassorterede bar kan det ikke gå helt galt.

Vi gør dit selskab i Dragør til en succes!

Et godt selskab

Italiensk atmosfære i Dragør

Vi har rammerne til at holde selskaber i vores hyggelige, intime lokale, og vi er særdeles rutinerede i at arrangere selskaber! Vi har plads til 55 personer.

Vores bagerste afdeling af restauranten, som er vores hyggelige hjørneafdeling kan rumme 14 gæster, og er velegnet til private selskaber, som ønsker at være afskærmet fra resten af restauranten og nyde hinandens selskaber uden forstyrrelser.

Er I et stort selskab, er der mulighed for at reservere hele restauranten. Er i over 8 personer, så send en mail med dato, tidspunkt og antal på info@re-dragoer.dk, så bliver du kontaktet hurtigst muligt og vi hjælper til med resten, så lover vi, at dit næste selskab bliver en succes. 

RE Cucina indretning af bagerste del af lokalet
RE Cucina indretning af restaurant

En god plan

Til enhver anledning

Sammen med dig fastlægger vi menu og vine efter dine ønsker til arrangementet. Derudover skal du bare overlade resten til os og nyde din fest sammen med dine inviterede gæster. Vores personale skal nok tage sig af det hele.

Barnedåb, konfirmation, julefrokost, bryllup, fødselsdag, jubilæum eller firmafest – vi er altid klar til at hjælpe dig hele vejen rundt. Næsten alt kan lade sig gøre hos os.

Send os en mail på info@re-dragoer.dk eller ring til os på 5362 2791 også hjælper vi dig hjertens gerne til at sammensætte dit næste selskab. Vi står altid klar til at guide dig til at vælge den rette menu og drikkevarer, der gør dine gæster glade og tilfredse. Du kan få inspiration fra vores menu her.